Vakıf yönetimi, Alucra Belediye Başkanı , Köy Dernek Başkanları Alucra ve Köylerimiz İle İlgili İstişare toplantısı yaptı.

Sinan Köymen tarafından yazıldı. on .

TarihTiklanmaYorumlar
Toplam Tiklanma20470
Prş. 3120
Çrş. 3050
Sal. 2920
Pzt. 2810

Alucra Vakfında    24 Şubat 2012  Cuma günü akşam saat 20.00 da yapılan Alucra Belediye başkanımız ve Köy Dernek Başkanlarımızında katıldığı istişare toplantısında İlçe merkezimiz  ile Köylerimizin  sorunları ele alınarak  çözüm bulunmaya çalışıldı.

Alucra Belediye Başkanımız, Kasabamızın içme suyu ve kanalizasyon meselesi ile ilgili bilgi verdi.

Başkanımız,  Alucra İlçe  nüfusunun giderek azaldığını dolayısıyla Devletten alınan kişi başı  gelir dağılımının da düştüğünü  belirterek , bunun için  Alucra Vakfından ve Köy Dernek Başkanlarımızdan özellikle emekli ve yaşlı hemşehrilerimizin Alucra nüfusuna kayıt olmaları gerektiğini söyleyerek yardımcı olmaları  talebinde bulundu.

Vakfımızın tüzüğünde de mevcut bulunan Vakıf Meclisi oluşturulması için Dernek Başkanlarımızla istişare edildi.

Meydan projesinin en kısa zamanda hayata geçirilerek ilçemizin daha güzel bir görüntüye sahip olması için gerekli çalışmaların yapıldığını anlattı.

Otobüs terminalinin bir an önce bitirilmesi için çalışmaların hızla devam etmekte  olduğunu söyledi.

Söz alan Köy Dernek Başkanlarımız da kendi köy ve Mahallelerindeki sorunlarını dile getirdiler.Alucra İlçemiz ve köylerimiz ile ilgili sosyal projeler tavsiyelerinde bulundular.

Vakıf Başkanımız Necdet BEKÇİ,  Vakfımızın yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan bahsederek daha yapmamız gereken çok şey var, elele verip birlik ve dayanışma ile aşamayacağımız ve yapamayacağımız hiçbirşey  diyerek toplantımıza iştirak eden katılımcılara teşekkür etti.

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin Alucra Belediye Başkanımız ve Meclis Üyemizin de hazır bulunduğu istişare toplantımıza katılan Dernek Başkanlarımızdan,
Bereketli Köyü Zihni KAYIŞ, Çamlıyayla Köyü,Orhan BEKTAŞ, Demirözü Köyü  Halim ÇEÇE, Gürbulak Köyü Erol DOKUMACI,İğdecik Köyü Ömer METİNYURT, Çakrak Köyü Sait PARLAKKILIÇ,Gökçebel Köyü İsa IŞIKLI, Yeşilyurt Köyü Engin ALIŞ,Topçam Mahallesi Hüseyin YIRTMAZ,Arduç Köyü Osman ÇORUH, Doludere Köyü Mustafae KARASU, Pirilli Köyü Dursun BAYBURTLU, Tohumluk Köyü Birol AKILLI, Çamlıyayla Çatak Mahallesi Mustafa GÜLEP,  Babapınar Mahallesi İ.Hakkı ÇAVUŞOĞLU, Armutlu Köyü Rahmi TEKNECİ, Koman Köyü Talip AVUTMUŞLU, Arda  Köyü Bülent DANIŞMAN, Fevzi Çakmak Köyü Emrah PAÇA, Karabörk Köyü Mustafa YELEKOĞLU, Günügüzel Köyü Battal CANİKLİOĞLU Başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Çıkan kararlar doğrultusunda ALUCRA Belediye Başkanımızın 3 ayda bir dernek başkanlarımızla beraber vakfımızda istişare toplantısına katılması, Ayrıca vakfımızın heray yapacağı dernek başkanları ile olan toplantının derneklerde yapılması, mart ayı toplantısınında Arda köyü derneğinde yapılması kararı alınmıştır.

Haberi Sosyal Ağlarda Paylaşın

Yorum ekle