PİRİLİ KÖYÜ DERNEK YÖNETİMİ TOPLANDI...

Sinan Köymen tarafından yazıldı. on .

TarihTiklanmaYorumlar
Toplam Tiklanma20780
Cts. 2610
Cu. 2520
Prş. 2420
Sal. 2240

Pirili Köyü Dernek yönetiminin 4 / Mart / 2012 günü saat 11:30 düzenlemiş olduğu kahvaltılı istişare toplantısı vakfımızda gerçekleştirildi.

Pirili köyü dernek başkanı Dursun BAYBURTLU'nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya vakıf başkanımız Necdet BEKÇİ ve Ak Parti Beyoğlu ilçe başkanı Rüstem DİNDAROL ile ilçe yönetim kurulu üyeleride toplantıyı onurlandırdı.

Vakıf Başkanımızın yaptığı konuşmada vakfın kapılarının her zaman bütün hemşehrilerimize sonuna kadar açık olduğunu, bütün köy ve derneklerimizin herzaman yanınında olduklarını söyleyerek sözlerini tamamladı. İlçe başkanımızda Ak Parti olarak Alucra'ya ve Alucra'lılara herzaman hizmete hazır olduklarını dile getirerek, Okmeydanı ile ilgili kentsel dönüşüm ve tapu meseleleri ile ilgili bilgiler verdi.

Gelen misafirlerin vakıftan ayrılmasından sonra köy dernek yönetimi toplantısına devam etti.

Haberi Sosyal Ağlarda Paylaşın

Yorum ekle